STARTBIZNIS

Poslovne prilike 21. stoljeća…

Upoznajte svoje poslovanje, DAN 1

Ako čitate ovu stranicu to znači da ste dio našeg InFace Invest Group tima. Cilj mi je ovdje vam dati podršku, provjeren nacrt uspjeha i pokazati kako uspješno voditi svoj SFT21 biznis.

Time što ste postali aktivni član dolaze zanimljivi zadaci, te naravno u konačnici, ostvarenje vaših ciljeva.

Neću vas “maziti” u to budite sigurni, jer mi je želja izvući iz vas sve što je potrebno da uspijete u ovome. A cilj je stvoriti od vas LIDERA!  Ovoga puta uspjet ćemo ZAJEDNO. Pobijedit ćemo krizu i sve ono što vam je do sada možda stajalo na putu, a ZAJEDNO ćemo zaraditi veliki novac!

Da bi mogli uspjeti ZAJEDNO, “Akcija”  je jedino što može donijeti rezultate.

Podijelio sam ovu početnu EDUKACIJU po danima pa krenimo u DAN 1:

1. Upoznajte svoje poslovanje

Velika greška početnika u poslovanju je preskočiti prvi korak, a to je upoznati  svoje poslovanje. Zašto o tome govorim? Zamislite situaciju kada vas netko nešto upita a vi ne znate odgovoriti, zbunite se, i zato je potrebno naučiti što više detalja o poslovanju odmah čim ste postali član. Dakle nikako ne preskakati prvi korak, naučite sve o svom poslovanju kroz svoj poslovni ured i na ovoj stranici edukacije, te kontaktirajte svoga mentora.    

Upoznavanje s vlastitim biznisom DONOSI VAM SIGURNOST. Ne samo u poslovanje, nego i u sebe. A kada imate SIGURNOS, imate i SAMOPOUZDANJE. A tada odašiljete jednu potpuno drugačiju vibraciju uspjeha kojoj drugi ne mogu odoljeti. I zato krenimo:


  • Kada ste ulogirani u svoj poslovni ured pregledajte SVE odgovore na pitanja na dnu stranice gdje se nalazi gumb “Pitanja i odgovori” a i možete vidjeti na linku ispod (VAŽNA NAPOMENA:  KADA STE ULOGIRANI U SVOJ POSLOVNI URED)→ https://infaceinvestgroup.com/hr/pitanja-i-odgovori

Obavezno više puta pročitajte sve odgovore na pitanja i probajte što više shvatiti sa razumijevanjem. Ono što ne shvatite ili vam zatreba dodatno objašnjenje slobodno se javite svom mentoru ili direktno meni na email: hteamgroup@gmail.com

Isto kada od nekoga dobijete bilo kakvo pitanje na koje ne znate, ili niste sigurni kako odgovoriti, ne ustručavajte se kontaktirati vašeg mentora ili mene osobno.

Također vas pozivam da se pridružite u našu zajedničku FB grupu za SFT21 aktivne korisnike, gdje možete postaviti upit i dobiti brzi odgovor.

Kliknite na gumb ispod i zatražite pristup u grupu.

NAPOMENA: Kako bismo zaštitili grupu od spamanja i raznih zlouporaba OBAVEZNO je odgovoriti na 2 pitanja koja će se od vas tražiti prilikom odobrenja u grupu. Ako ne odgovorite na ta pitanja NEĆE vam biti odobren pristup grupi. Pitanja su jednostavna: “koji je vaš SFT21 username (korisničko ime)?” i “Jeste li platili jedan od ulaznih paketa?“. Pitanja su tu kako bismo bili sigurni da su nam u grupi samo AKTIVNI članovi.

Iako u vašem SFT21 poslovnom uredu pod opcijom MARKETING imate savjete i upute kako preporučiti poslovanje, mi smo odlučili da članovima u timu pomognemo dodatno na način da vam za simboličnu cijenu od 5€ godišnje (35 kn) izradimo PROFESIONALNU WEB STRANICU kojom možete i drugima približiti ovu nevjerojatnu poslovnu priliku.Na web stranicu između ostaloga postavljamo: – profesionalnu WordPress temu: vrijednost 60$– profesionalni plugin za kontakt formu: vrijednost 36$

Na web stranicu stavljamo naravno vaše referalne linkove, VIDEO prezentacije i sve detaljne informacije o poslovanju. Ona vam uvelike olakšava promociju, kao na primjer  nasa web stranica www.startbiznis.com

NAPOMENA: Nakon što ste nam poslali svoje podatke ( Ime Prezime, email, kontakt telefon, važ SFT21 username, naznaka: Zelim web site za SFT21 biznis)  na email: hteamgroup@gmail.com

Možete uplatiti Paypalom ili drugom metodom u dogovoru sa nama. Kontakt email hteamgroup@gmail.com

Nakon zaprimljene uplate u roku do 48 sati isporučiti ćemo Vam Web Capture stranicu na  Vaš email sa linkovima.

BITNO!

Čim ste se registrirali sa startnim paketom od 30 ili 105$, obavezno vodite računa da najprije ispravno popunite vaš PROFIL unutar poslovnog ureda te da unesete i U broj od Perfect Money-a.

Tim činom omogućili ste sebi povećanje referalnog BC bonusa, prilikom registracije svojih direktnih korisnika u prvih mjesec dana.

______________________________________________________________________

Pod opcijom MOJ RAČUN – KYC u vašem poslovnom uredu najbolje je da odmah obavite i KYC verifikaciju vašeg naloga. 15 do 20 minuta posla.

Kako to napraviti, možete vidjeti u videu sa desne strane unutar vašeg poslovnog ureda koji objašnjava cijeli proces.

Također video možete pogledati i na ovom linku:

Koga odmah registrirati?


Svakako najprije ovu mogućnost pokažite najbližima (brat, mama, sestra, najbolji prijatelj, i sl.) jer i oni imaju sigurno svoje ciljeve do kojih žele doći, a nemaju način na koji to ostvariti. Vi ste ti koji im možete taj način i tu priliku pokazati, a na njima je hoće li je prihvatiti ili ne. Ne brinite ako možda ne shvate. Vrijeme će sve pokazati i prije ili kasnije bit će s vama u biznisu. Naravno da je bolje za njih da su prije tu jer tada će prije i zaraditi veliki novac.Moć prijateljskih linkova:


Ne zanemarite moć PRIJATELJSKIH LINKOVA  koje imate u svom SFT21 uredu (pod opcijom MREŽA → DIREKTNI REFERALI → imate ispod gumb POZOVI NOVOG KORISNIKA PRIJATELJSKIM LINKOM )

Te prijateljske linkove dobili ste na poklon od kompanije što Vam daje na znanje da je ova kompanija mislila na sve. Kada se osoba preko tog linka registrira, odmah ima puni pristup portalu i zauzela je poziciju, te osoba ima 30 dana da sve pregleda, uvjeri se u moć sistema i ovog poslovnog modela te da se nadogradi sa 30$ ili 105$ ukoliko želi postati punopravni AKTIVNI član. Kada nadogradi svoj račun sa 30$ ili 105$ tada ta osoba od kompanije dobiva 3 PRIJATELJSKA LINKA  za svoje poslovanje, jednom riječju FANTASTIČNO. Također VELIKA PREDNOST ove kompanije je nešto što nitko drugi nema i to naglasite ljudima – GARANCIJA POVRATA NOVCA U ROKU 90 DANA.

Znači nitko nema rizika da proba i vidi o čemu je ovdje riječ. A ovo je, budite sigurni kada vam kažem, NAJBOLJI POSLOVNI KONCEPT NA INTERNETU i poslovanje koje će svima nama ZAJEDNO donijeti velike zarade i financijsku slobodu.

Poruka za buduće suradnike: 

Ovdje možete preuzeti poruku koju možete iskoristiti kao predložak ili ju iskopirati te putem email-a poslati vašim prijateljima kako biste im preporučili ovu poslovnu mogućnost. S obzirom da lista korisnika iz dana u dan raste prije slanja samoga maila provjerite u svom uredu ili preko svog mentora koliko trenutno ima aktivnih članova u ovoj kompaniji kako bi dali točan broj

______________________________________________________________

OVU PORUKU DOLJE MOŽETE KORISTITI KAO PREDLOŽAK, PRILAGODITI JU SVOJIM RIJEČIMA ILI ISKOPIRATI PA PUTEM SVOG EMAIL-A POSLATI PRIJATELJIMA KOJIMA ŽELITE PREDSTAVITI POSLOVNU MOGUĆNOST. UMJESTO LINK NA WEB STRANICU STAVITE LINK NA SVOJU WEB (CAPTURE) STRANICU KOJU VAM JE PRETHODNO VAŠ MENTOR IZRADIO.

NASLOV PORUKE:

POSLOVNA PONUDA!

Pozdrav, Ne znam jesi li čuo za ogromni poslovni projekt kompanije InFace Invest Group Ltd. pod nazivom SFT21. 

Cijeli projekt je započeo prije točno dvije godine, i trenutno smo u fazi registracija osoba koje su bliske menadžmentu. Ja sam informaciju dobio od bliskog kolege koji je u samom menadžmentu firme. Posao starta sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, vlastita kriptovaluta, vlastita društvena mreža (SFToYou), vlastiti platni procesor i još mnogo toga. Napominjem da ovo NIJE kompanija mrežnog marketinga i da je prva kompanija u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja.

Posebnost ovog sustava:

90 dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sustav i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor

Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice

Model umrežavanja i raspodjela profita

Sistemska škola sa 7 razina

Ovdje je link na kojemu možeš pogledati detaljnije:  LINK NA WEB STRANICU

Šaljem ti ove informacije zbog nekoliko razloga:

zato što možeš ući u jednu potpuno novu ali jako potentnu poslovnu priču, i to PRIJE samoga početka, što te stavlja u odličnu poziciju

zato što ovdje NEMAŠ RIZIKA jer postoji period od 90 dana, u kojemu možeš zatražiti povrat investicije

zato što u cijelu priču možeš ući već sa 30$

zato što je ovo do sada, definitivno, najveći poslovni projekt na internetu sa naših prostora i što dolazi od uspješnih ljudi

zato što je ovo jedinstven sustav, koji će te oduševiti kada ga budeš u cijelosti razumio

Napominjem da sam ja ponudu dobio direktno od bliske osobe iz menadžmenta, te da sam je do sada poslao samo tebi, i još trojici mojih najboljih prijatelja.      

Pregledaj si detaljnije sve ovdje: LINK NA WEB STRANICU

Ukoliko želiš više informacija i biti siguran da je ovo „prava stvar“, mogu ti dogovoriti razgovor preko Skypa sa osobom iz menadžmenta (možda čak i sa osnivačima). No, predlažem ti da prvo zauzmeš poziciju i nakon toga proučavaš i upoznaješ sustav (bez rizika).  Ja si nisam jednostavno mogao priuštiti taj „luksuz“ da ne budem dio ovoga, kad sam već dobio priliku da uđem prije samog službenog početka. (već sada imamo preko 3000 korisnika iz 30 zemalja svijeta čak i prije službenog starta)

Svečano otvaranje i službeni start je predviđen na dva eventa UŽIVO, od kojih je prvi u Rovinju, a drugi u Beogradu. Svakako bi mi bilo drago ako ćeš prepoznati koliko je ovo ogromna prilika za zaraditi jako veliki novac, što ćeš vidjeti u VIDEO promociji poslovanja na ovoj stranici:  LINK NA WEB STRANICU 

Čujemo se, Ja ti stojim na raspolaganju za sva pitanja. LP,

VAŠE IME I PREZIME

_______________________________________________________________

Na DAN 2 NE KREĆITE PRIJE nego ste obavili i pregledali sve iz DANA 1. Preskakanje određenih radnji, moglo bi vas dovesti do greške u koracima i zato smatramo da je bitno slijediti redoslijed kako biste imali što veći uspjeh.

Kada ste spremni krenimo u DAN 2 pritiskom na ovaj gumb ispod ili će sve informacije stići na vaš email:  

IDEMO NA DAN 2

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

Ukoliko ste odlučili da želite biti ZAJEDNO sa mnom u ovom projektu, ili jednostavno želite više informacija, javite mi se:

  • direktno na email: hteamgroup@gmail.com
  • ili ispunite registracijsku formu klikom  OVDJE i javit ću vam se povratno sa više informacija o poslovanju te sa detaljima kako izvršiti registraciju.

Referalni link: https://sft21.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/bhmarketing/sign-up

Krenimo na dan 2