STARTBIZNIS

Poslovne prilike 21. stoljeća…

TOČNE VRIJEDNOSTI VAŠEG FACEBOOK PROFILA

2 min read
Read Time1 Minute, 39 Second1.Sama vaša prisutnost vrijedi oko 81 dolar
2.Svaki vaš prijatelj na profilu vrijedi oko 0,62 dolara
3.Svaki vaš “like” vrijedi oko 0,03 dolara
U prosjeku, svaki profil vrijedi 1800 dolara, a ozbiljna poslovna grupa ili page vrijedi 3,1 milijun dolara!
Mi smo im besplatna radna snaga!
Korištenjem vaših podataka (e-mail adresa za Facebook)) vi besplatno stvarate carstvo za nekoga. To su podaci jednog istraživanja iz 2017.g. što znači da vrijednost ”besplatne radne snage” raste – to je tipičan sistem ”igara bez kruha”!


Mi smo okrenuli stvar ”naopčake”. Ovo je bitno razumjeti, zbog čega se stvara ovakva poslovno-društvena zajednica pokrenuta od strane kompanije INFACE INVEST GROUP u kojoj ćete biti plaćeni i to iznad svih standarda.
SFtoYou
Kroz SFT21 Franšizu postajete dio ”odabranih” gdje stroj/sistem radi za vas, a ne obrnuto, kao što to rade ”svi drugi” a da mnogi od vas toga nisu ni svjesni.
Razmislite malo, isplati li se uložiti 30$ kako bi ostvarili pravo i mogućnost zarade za ono što do sada radite besplatno?
Tko vas je odabrao? Samo vaša odluka!

Do danas je našu ideju prepoznalo preko 12500 članova koji će potpisivanjem ugovora postati naši franšizeri. To je broj koji svakodnevno raste.
Uspjeh pojedinca u našem sistemu je rezultat sinergijskog rada svakog pojedinog člana naše kompanije što nikada ni jednoj kompaniji prije nas nije uspelo – stvoriti zajednicu u kojoj nema crossline-a i u kojoj svi članovi rade na ostvarenju jednog te istog cilja.

Ako ste shvatili i želite da budete dio svega mozete se registrirati klikom na link: ifig.startbiznis.com

U našoj društvenoj mreži SFToYou i našem sistemu inače ne postoje lažne osobe i namjenjena je unaprijeđjenju poslovanja svim kompanijama na svijetu, vašoj komunikaciji sa stvarnim osobama i osiguranoj zaradi koju vam naš sistem donosi.

E sada pustite sebi na maštu, šta sve mozete kroz naš sistem


Registrirajte se putem moga linka u InFace Inves Group: https://sft21.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/bhmarketing/sign-up

2 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
100 %

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *