STARTBIZNIS

Poslovne prilike 21. stoljeća…

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i napokon krenete ostvarivati ozbiljne zarade (preko 1.000$ mjesečno i mnogo više), onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

OK, ako i dalje čitate ovaj tekst onda niste među 60% onih koji su zatvorili ovu stranicu i nisu stigli dalje od naslova jer ih je “uplašila” cifra koju sam naveo. Ne krivim ih. Od malih nogu su učeni lošim uvjerenjima da moraju naporno raditi cijeli život za mizernu plaću. Vama čestitam, jer ste svjesni da je itekako moguće ostvariti finansijsku slobodu.

Iza nas je 20 godina edukacije, istraživanja, proučavanja, usavršavanja i stalnog nadograđivanja postojećeg znanja i vještina u poslovima koji uključuju IT poslovanje, finansijska ulaganja, istraživanja tržišta, marketing i internet poslovanje uopće. Sve to je rezultiralo osnivanjem kompanije i jedinstvenom poslovnom ponudom sa kojom se na ”velika vrata” želimo predstaviti Vama, našim budućim poslovnim saradnicima.

InFace Invest Group (SFT21) – Definitivno najveći poslovni projekt na internetu s naših prostora!

sft21_inface_invest_group

Prije svega moram vam čestitati.

Zašto?

Jer ste pokazali da u vama ima ono što je potrebno za uspjeh –inicijativa da djelujete. Da poduzmete akciju.

Vi ste na vratima uspjeha, za razliku od onih koji nisu čak ni pokušali nešto promijeniti. Oni sada nisu na ovoj stranici i zato vam moram čestitati. Vi ste borac, a ovo je vaša pobjedonosna bitka i put u financijsku neovisnost.

SFT21 Business Concept

Ovo je franšizni online poslovni model genijalan u svojoj jednostavnosti i funkcionalnosti namijenjen svima koji žele pokrenuti svoje vlastito internet poslovanje.

Našim članovima, budućim franšizerima ponudili smo 90-dnevno poslovanje bez ikakvog mogućeg rizika, odnosno garanciju na zadovoljstvo poslovanjem koja Vam pruža mogućnost da po isteku 90-tog dana odlučite da li želite poslovanje nastaviti ili želite odustati od poslovanja, uz 100%-tni povrat uložene investicije u tom periodu.

Poslovanje bez rizika dovoljan je razlog da nam se pridružite!

Biznis koji je zaobišao sve probleme s kojima se susreću ostali internet poslovi. 

Ako ste ikada radili (ili radite) nekakav internet posao, onda ste se susretali s ovim: 

 • Uvijek je postojao rizik od toga da izgubite veliki novac, a da ništa značajno ne zaradite
 • Jedna noga (linija) vam je uvijek bila jača i novac je stalno bio “na čekanju” jer nikako niste uspijevali postići balans
 • Uvijek su oni “ispod” tzv “mali”, hranili one “iznad”, tzv, “velike”
 • Bilo je teško postići kvalitetnu duplikaciju i mnogi članovi tima su bili neaktivni
 • Nije bilo kvalitetne podrške mentora ili kompanije da vas vodi i pomogne vam
 • Niste uspijevali postići stabilne pasivne prihode, a kamoli finansijsku slobodu

E pa, nadam se da ste spremni na REVOLUCIJU u poslovanju jer RJEŠENJE je stiglo, i ono se zove – SFT21

Lično sam na ovakvu priliku čekao, pa slobodno mogu reći, od kada sam krenuo u network poslovanje. Sada po prvi puta imam priliku, a vi ZAJEDNO sa mnom, biti na početku jedne velike priče. Poslovnog modela – FRANŠIZE – koji ima potencijal nadmašiti sve do sada viđeno. 

No, pustimo činjenice i argumente da govore, a ne da ja tu sipam lovorike. Činjenice su ono što presuđuje. 

I zato OBAVEZNO pogledajte ovu VIDEO PREZENTACIJU! Traje sat vremena i JAKO JE BITNO pogledati na miru, pokušati shvatiti što je više moguće, a zatim pogledati još jednom radi boljeg razumijevanja. Ovo je možda i najbitnija stvar koju ste pogledali u zadnje vrijeme i nemojte to olako shvatiti. 

Pogledajte web prezentaciju:

Kada sam od prijatelja među prvima čuo za ovu mogućnost, odmah sam znao da je to prava stvar. I još kada sam u direktnom razgovoru vidio sve detalje kompenzacijskog plana malo je reći da sam se ODUŠEVIO

I shvatio sam da ovo NIKAKO NE SMIJEM PROPUSTITI! Poznato je da najviše košta propuštena prilika, a imam osjećaj da kada bi ovo propustio bio bih kao oni koji su propustili kupiti dionice Facebooka na samom početku dok je malo ko shvaćao što će on postati. 

Zašto je bitno reagirati što prije?

Kompanija inFace Invest Group je prva u svijetu koja stvaranje online društvene mreže započinje kroz franšizni model poslovanja. Posao starta sa franšizom SFT21, a u planu je i web shop, vlastita kriptovaluta i blockchain, vlastita društvena mreža (SFToYou) te vlastiti platni procesor i još mnogo toga.

Posebnost ovog sistema:

 • NEMA RIZIKA 90-dnevna garancija na zadovoljstvo poslovanjem u kojem periodu svaki član može bez ikakvog rizika testirati sistem i nakon 90-tog dana odlučiti da li odustaje ili nastavlja poslovanje. U slučaju odustajanja članu se vraća iznos njegove investicije u cijelosti, dok član koji odluči poslovanje nastaviti, potpisuje franšizni ugovor. Dakle, NEMA RIZIKA.
 • Automatizirani sistem poslovanja, odnosno kontrolna ploča jedinstvena u svojoj funkcionalnosti uz tri mehanizma kojima je zadaća što ravnomjernije popunjavanje binarne matrice kako bi SVI zajedno zaradili ozbiljan novac.
 • Model umrežavanja i raspodjela profita te sistemska škola sa 7 nivoa.

Ako ste pogledali VIDEO PROMOCIJU iznad…

Onda vam je jasno zašto je bitno odmah krenuti u akciju. U toku su registracije i mnogi lideri s naših prostora su već dio tima, a s obzirom da ovdje nema “onaj iznad ili onaj ispod” kao što je to drugdje, nego da svi ZAJEDNO gradimo tim i SVI ZAJEDNO radimo kao jedan onda nadam se shvaćate kolika je to prednost za sve koji će nam se pridružiti.

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika. 

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost. 

Upute kako se registrovati

Drago mi je da ste ozbiljni u naumu da ostvarite financijsku slobodu jer s takvim ljudima najviše volim sarađivati – s ljudima “od akcije”, pobjednicima i onima koji se ne zadovoljavaju prosječnim životom.

Možda toga u ovom trenutku niste svjesni, (vjerujem da vam je možda još sve malo konfuzno), ali ovo je jedna od onih prilika kakve se u životu pojavljuju jednom u 20 godina. Ko ovo prepozna sada na početku, usuđujem se reći, bit će bogat čovjek.

Prije nego što odgledate video upute u kojima je SVE pojašnjeno idemo vidjeti što će vam sve trebati:

VIDEO UPUTE – KAKO SE REGISTROVATI

Moj je savjet da najprije jednom odgledate video kako biste vidjeli što vam je sve potrebno pa potom da pratite upute i da obavite registraciju. 


Ukoliko imate bilo kakvo pitanje ili vam zatreba asistencija javite mi se:

NAPOMENA: Postoji i BRŽI način da postanete korisnik te da vam ja lično, kao vaš mentor i preporučitelj, omogućim ulaz u kompaniju. Tada ne morate u startu otvarati platne procesore i postajete ODMAH aktivni. Javite mi se direktno za više detalja pa ću vam asistirati oko toga. 


Imajte na umu da NEMATE RIZIKA!

Moj vam je savjet da odmah krenete sa 30$ ili sa 105$ startnim paketom, jer apsolutno NIKAKVOG RIZIKA NEMATE s obzirom na 90-dnevnu GARANCIJU povrata novca. No, možete krenuti i sa samo 10$ kako biste pregledali sistem iznutra te se upoznali detaljnije sa kompanijom i poslovnim uredom.

Možda nikada više više nećete imati priliku poput ove. Svaki dan koji prolazi, šanse da ćete propustiti voz postaju sve veće. I dok vi razmišljate da li se uključiti u ovakvu jednu poslovnu mogućnost… neki vaši sugrađani upravo zarađuju novac jer naš tim raste iz dana u dan (a još nismo ni krenuli javno u promociju).

ODGOVORI NA PITANJA

Siguran sam da imate mnogo pitanja i zato slobodno posjetite kompanijsku stranicu gdje se nalaze odgovori:

KLIKNI I VIDI ODGOVORE https://infaceinvestgroup.com/hr/pitanja-i-odgovori

Po čemu se ovo poslovanje razlikuje od nekih drugih “sličnih”?

POGLEDAJTE ovaj kraći VIDEO u kojemu je to odlično objašnjeno:

Što nas sve očekuje:

 • Seminari UŽIVO u Rovinju, Beogradu, Zagrebu, Splitu, Sarajevu, Skoplju,Ljubljani i u drugim gradovima.
 • Novi platni procesori za još lakšu registraciju
 • Web shop, vlastita društvena mreža, kriptovaluta i još mnogo toga…