STARTBIZNIS

Poslovne prilike 21. stoljeća…

POTPIS FRANŠIZNOG UGOVORA, DAN 7

Poštovani suradnici. Prilikom registracije u kompaniju kao aktivni član imate mogućnost vidjeti franšizni ugovor,  od čega se on sastoji i što sve sadržava. Nakon isteka 81 dana od dana kada ste se registrirali u InFace Invest Group kompaniju i postali dio SFT21 poslovnog koncepta,  moguće je potpisati franšizni ugovor prije isteka 90 dana. On se nalazi u vašem SFT21 uredu na stranici “MOJ RAČUN” pod opcijom KYC.  Krajnji rok za potpisivanje franšiznog ugovora je 21 dan nakon isteka 90 dana.

Naravno, samo pod uvjetom ako ste prije toga registrirali minimalno jednog (1) referala pomoću prijateljskog ili referalnog linka, te ako ste popunili formu na stranici “Moj račun – Profil” i učitali vaše dokumente na stranici KYC, u prvih 80 dana.

Odgovori na pitanja o franšizi nalaze se na stranici SFT21 na registracijskom linku ispod.

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

Ukoliko ste odlučili da želite biti ZAJEDNO sa mnom u ovom projektu, ili jednostavno želite više informacija, javite mi se:

  • direktno na email: hteamgroup@gmail.com
  • ili ispunite registracijsku formu klikom  OVDJE i javit ću vam se povratno sa više informacija o poslovanju te sa detaljima kako izvršiti registraciju.

Referalni link: https://sft21.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/bhmarketing/sign-up

Krenimo na dan 8