STARTBIZNIS

Poslovne prilike 21. stoljeća…

ODUŠEVLJENJE – tajna uspjeha, DAN 2

Jeste li čuli da “samo onaj koji gori može zapaliti drugoga”. Zapravo za ovaj posao je jedino što vam treba je iskreno ODUŠEVLJENJE. Naravno, ako ste u potpunosti shvatili što ovaj biznis znači za vas i što će vam omogućiti (financijsku slobodu, ostvarenje svih ciljeva) onda to oduševljenje vjerujem već i imate.

Vjerujte, NITKO se ne pridružuje kompaniji ili proizvodu – svi se pridružuju nama kao pojedincima. Nikada nije bila stvar u biznisu s kojim se bavimo nego do OSOBE koja taj biznis vodi. TO ZAPAMTITE, jer je to živa istina koju su mnogi potvrdili!

Svi smo mi nekada postavili pitanje “Zašto se kod neke osobe toliko ljudi upisuje, a nama to nikako ne polazi od ruke?”, što to on ili ona imaju tako posebno a ja to nemam?!

Jeste li nekada osjetili kod neke osobe prilikom razgovora, kako ta osoba“gori” i kako je sigurna u ono što priča. Kada osoba “GORI” u promociji svoje prilike, nema te sile koja će zaustaviti da taj plamen ne pređe i na sugovornika. Mi često i ne znamo ništa od detalja iz biznis plana koji nam ta osoba predstavlja ali OSJEĆAMO kako je ta osoba sigurna u ono što priča i zbog toga ne želimo propustiti da takva prilika prođe pored nas. Vas drugi trebaju, ne vi njih. Vi imate rješenje za njihove financijske probleme – tako se postavite u razgovoru i pokažite autoritet.

Mi smo ti koji privlače osobe da postanu korisnici i da budu u našem timu. Dakle, sve se vrti oko našeg osobnog unutrašnjeg rasta i kvaliteta koje posjedujemo. Jasno je da se te kvalitete grade postepeno. Liderom se ne rađa – liderom se postaje! Što smo duže u poslu, usta su nam sve više puna “municije”, čime postajemo sve atraktivniji i poželjniji za vođu.

Svakako je bitno da shvatite ovo kao vaš ozbiljan biznis kojemu se treba posvetiti.

U VIDEU ispod koji pogledajte što svjetski poznati marketinški stručnjaci misle o pojmu piramid

POGLEDAJTE VIDEO:

Na ovoj stranici imate i knjigu koju OBAVEZNO pročitajte jer je ona ključna za izgradnju i oblikovanje ispravnog načina razmišljanja. Knjiga je svjetski bestseller i jedna od najutjecajnijih knjiga o stjecanju financijske slobode. Preuzmite ju besplatno i pročitajte ODMAH. Vjerujte uspješnim ljudima kada vam kažu da se bogatsvo stvara tek ako imate ispravan način razmišljanja. Prvo morate BITI, a tek onda IMATI. 

Kada ste spremni krenimo u DAN 3

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

Ukoliko ste odlučili da želite biti ZAJEDNO sa mnom u ovom projektu, ili jednostavno želite više informacija, javite mi se:

  • direktno na email: hteamgroup@gmail.com
  • ili ispunite registracijsku formu klikom  OVDJE i javit ću vam se povratno sa više informacija o poslovanju te sa detaljima kako izvršiti registraciju.

Referalni link: https://sft21.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/bhmarketing/sign-up

Krenimo na dan 3