STARTBIZNIS

Poslovne prilike 21. stoljeća…

MOĆ prijateljskih linkova, DAN 4

Iskoristite moć PRIJATELJSKIH LINKOVA koje imate u svom SFT21 uredu (pod opcijom MREŽA → DIREKTNI REFERALI → imate ispod gumb POZOVI NOVOG KORISNIKA PRIJATELJSKIM LINKOM ) Kada se osoba preko tog linka registrira, odmah ima puni pristup portalu i zauzela je poziciju, te ima 30 dana da sve pregleda, uvjeri se u moć sistema i ovog poslovnog modela te da se nadogradi sa 30$ ili 105$ ukoliko želi postati punopravni AKTIVNI član.

Također VELIKA PREDNOST ove kompanije je nešto što nitko drugi nema i to naglasite ljudima – GARANCIJA POVRATA NOVCA U ROKU 90 DANA. Znači nitko nema rizika da proba i vidi o čemu je ovdje riječ.

A u najvećem broju slučajeva reakcija je – ODUŠEVLJENJE!

POGLEDAJTE VIDEO:

Na ovoj stranici imate i dvije knjige koje OBAVEZNO pročitajte jer su one ključne za izgradnju i oblikovanje ispravnog načina razmišljanja. Prva knjiga je zajednički uradak moga suradnika Danijela i njegovog mentora Damira, dok je druga knjiga svjetski besteseller i jedna od najutjecajnijih knjiga o stjecanju financijske slobode. Preuzmite ih besplatno i pročitajte ODMAH. Vjerujte uspješnim ljudima kada vam kažu da se bogatsvo stvara tek ako imate ispravan način razmišljanja. Prvo morate BITI, a tek onda IMATI. 

Kada ste spremni krenimo u DAN 5

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

Ukoliko ste odlučili da želite biti ZAJEDNO sa mnom u ovom projektu, ili jednostavno želite više informacija, javite mi se:

  • direktno na email: hteamgroup@gmail.com
  • ili ispunite registracijsku formu klikom  OVDJE i javit ću vam se povratno sa više informacija o poslovanju te sa detaljima kako izvršiti registraciju.

Referalni link: https://sft21.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/bhmarketing/sign-up

Krenimo na dan 5