/widgets.js";var sz=d.getElementsByTagName(s)[0];sz.parentNode.insertBefore(z,sz)}(document,"script","zb-embed-code"));
 

SKYWAY – Inovativni transport bliske budućnosti – INFO !!!

2 komentara

Želite postati dioničar ili investitor, SkyWay kompanija je upravo ono o čemu ste možda i sanjali. Obavezno pogledajte materijale koji su Vam u ovom tekstu. Sigurno će Vas zagolicati!

SKYWAY je inovativan tehnološki projekt, transporta bliske budućnosti, koji se razvija već više godina i iza sebe ima desetljeće znanstvenih istraživanja i studija. To je nešto potpuno drugačije od dosadašnjih rješenja na tom području.

Prije nego nastavimo da vam samo skrenemo na tren pažnju kako  se to dešavalo sa drugim kompanijama poput Facebooka, Google, Aple, Amazona itd. Svaka od ovih kompanija tj njihovi osnivači su molili ljude da investiraju novac za pokretanje istih. To su bili mizerni novci. Recimo Facebook kao primjer!

Što se tiče prognoze analitičara za ovu godinu, gotovo svi su uvjereni kako će ova kompanija rasti i dalje – dok neki analitičari vjeruju kako bi cijena dionice mogla dosegnuti čak 170 dolara, većina predviđanja analitičara kreće se oko cijene od 138 dolara, što bi značilo da bi tržišna vrijednost Facebooka mogla porasti za dodatnih 123 milijardi dolara tijekom sljedećih dvanaest mjeseci. Znači cca 50000 dolara ukupno prikupljenih od dioničara, sada vrijedi 308 milijardi. Znači dijele novac ovi koji su vidjeli ideju koja je svima bila na početku glupa i smiješna. Postali su milijarderi!!!!

U slijedećim mjesecima i godinama očekuju se prve komercijalne i potpuno funkcionalne (upotrebne) realizacije ovog projekta , tj načina modernog, jeftinijeg, bržeg, sigurnijeg, ekološki čišćeg  transporta ljudi (putnika) i roba (tereta). I naravno, očekuje se kroz iduće godine daljnje implementacije ovog načina transporta po cijelom svijetu , u svakoj državi, u svakom gradu.

Upravo sada preko SKYWAY Capital-a,  može svatko biti mali ili veliki investitor i budući dioničar ove tvrtke i ovog projekta i/ili dati svoj doprinos i sudjelovati u ovom izuzetnom projektu.   To se može napraviti kupnjom nekog od ponuđenih investicijskih paketa koji nude različite mogućnosti i pogodnosti.

Moguće je sudjelovati sa jako malim investicijama od samo 15$ jednokratno, pa do vrlo velikih…

Moguće je neke, vrlo popularne, investicijske pakete plaćati u ratama i do 10 mjeseci.

Više informacija o investicijskim paketima se može pogledti u priloženim paketima ispod , a možemo se još dodatno i čuti preko email-a bhskyway@gmail.com.
—————————————————————————————————————————————–

Link na izvrsna informativna videa i webinar o SkyWay-u na You Tube kanalu

  SkyWay – Future of Transport – promotivni info video – nekoliko minuta traje

Presentation of SkyWay Capital — engleski jezik — nekoliko minuta traje

Web prezentacija koja je održana dana 14.08.2017. SkyWay Projekt pojašnjenje i opće informacije.

Jedan od snimljenih webinara za naše jezično područje

 

Emisija o SkyWay-u “U korak s prirodom” na Osiječkoj televiziji ( 20-tak minuta) 28.05.2017

Postoji i grupa na facebook-u za naše jezično područje, ali samo za upisane članove.
Tako da se najprije treba besplatno registrirati i dobiti će se pravo na sve daljnje “privilegirane”  informacije.

Grupa za ne upisane i početnike LINK

 

Službeni website sa još malo više informacija na engleskom jeziku:

https://skyway.capital/en/—  LINK ZA REGISTRACIJU  !!! preko kojega se može odmah besplatno registrirati klikom na >Registration< na vrhu web stranice, desno.

ili direktno na ovaj link ispod.

Registrirajte se u što kraćem roku nakon klika jer link brzo prestaje važiti, te tada nećete biti registrirani preko nas nego preko Rusije, što nam nije cilj.

https://new.skyway.capital/auth/login?do=register&partner_id=236735  

Postoji i izvrstan poslovni plan, po modelu preporučiteljskog ili network marketinga , preko kojeg se kao partner može i na taj način dodatno zaraditi od ovog projekta. 

Osobno mislimo da su tu mogućnosti jako velike i da SkyWay Capital predstavlja izvrsnu poslovnu priliku.
Evo nekoliko paketa za početnike, pa do velikih investitora. (Ostali paketi u web kancelariji kad se besplatno registrirate)  Veliki investitori imaju poseban sastanak u živo. Molimo samo prije svega besplatno se registrirajte na link gore naveden, za obostrano zadovoljstvo i nagradu za informaciju. (Za nesigurne imamo čak paket od samo 15 dolara 370 dionica, dovoljno od nas ;))

 

START+ Paket za ukupnu investiciju za kupovinu od 25 000 dionica za samo 250 dolara, koje čak možete uplatiti i na rate od 9 mjeseci. (Prva rata 50 $, a ostale po 25$), Ovaj paket preporučujemo početnicima, ljude slabih finansijskih stanja. Svaka dionica kada izadje na burzu iduće godine će vrijediti 1 $ minimalno. Da dobro ste pročitali, znači vi ćete zaraditi 25000 dolara.

 

 

STEDY+ Paket za ukupnu investiciju za kupovinu od 135 000 dionica za samo 1000 dolara, koje čak možete uplatiti i na rate od 10 mjeseci. Ovaj paket preporučujemo osobama koji žele da sebi osiguraju budućnost, ljude slabih finansijskih stanja. Svaka dionica kada izadje na burzu iduće godine će vrijediti 1 $ minimalno. Da dobro ste pročitali, znači vi ćete imati vrijednost dionica u visini minimalno 135 000 dolara.

 

Fotografije SKYWAY projekta u živo od strane naših predstavnika.

Ovih dana smo imali dioničare iz Argentine koji su uzeli SkyWay pakete dionica, a sa kinezima smo imali veoma duge razgovore gdje je došlo do dijela kako nema fotografija na internetu. Mnoge video materijale smo postavili, ali evo nekoliko fotografija sa lica mjesta gdje ih mogu koristiti naši suradnici i dioničari za pokazivanje onima koji ne vjeruju da je ovo realnost. SKYWAY je realnost koja je opipljiva, tako da je zagarantovan uspjeh i cijeli svijet će biti naš…

 

Kontakt:
Email: bhskyway@gmail.com
Za
1000
$
dobivate
90
000
dionica
Coupon
Sky Way je od sada službeno zaštićeni patent u Kini! Jedan od 30 patenata… Kako sa samo par tisuća investiranih u Sky Way dionice možete promijeniti život ili kupiti stan. Investirajte i uz malo sreće ostvarite svoje snove. More Less
Ostavite komentar na Facebook-u