STARTBIZNIS

Poslovne prilike 21. stoljeća…

AUTORESPONDER- Kralj online poslovanja, DAN 6

Saznajte što je to Autoresponder i zašto smo ga izdvojili kao jedan od najmoćnijih alata za promociju kompanije InFace invest Group i njezinog SFT21 Bussines Concepta

Što je Autoresponder / Newsletter

Autoresponder je sustav (softwer) koji automatski šalje isprogramirane sekvence e-mailova u točno određenim vremenskim razmacima osobama koje se upišu (ostave ime i email adresu) na vašu listu preko kontakt (newsletter) forme (obrasca) koji se nalazi na vašoj web stranici.

U svojoj osnovi, autoresponder održava email komunikaciju s vašim ciljanim tržištem, sa sadašnjim ili budućim suradnicima u kompaniji InFace Invest Group.

Velika lista e-mailova koju ste izgradili sami putem vaše web capture stranice, može vam garantirati stabilnost vašeg SFT21 biznisa i odličnu preporuku.

VIDEO – Pogledajte kako iskoristiti Autoresponder u promociji kompanije InFace Invest Group i njezinog jedinstvenog SFT21 Bussines Concepta u kombinaciji sa dodatcima na DANU 5

Ukoliko Vam mi napravimo web stranicu , mozemo ga ugraditi na vas zahtjev!

Ako ste ozbiljni da promjenite svoj život i krenete ostvarivati zarade od $5.000, pa i preko $10.000 mjesečno i više, onda vam je ovo JEDINSTVENA prilika.

Samo zamislite koje biste sve ciljeve mogli ostvariti. One za koje ste uvijek mislili da će ostati samo mašta. Sada je napokon došlo vrijeme da maštu pretvorite u ciljeve, a ciljeve u realnost.

Ukoliko ste odlučili da želite biti ZAJEDNO sa mnom u ovom projektu, ili jednostavno želite više informacija, javite mi se:

  • direktno na email: hteamgroup@gmail.com
  • ili ispunite registracijsku formu klikom  OVDJE i javit ću vam se povratno sa više informacija o poslovanju te sa detaljima kako izvršiti registraciju.

Referalni link: https://sft21.infaceinvestgroup.com/semper-fidelis-team/sft21/bhmarketing/sign-up

Krenimo na dan 7